طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس بدون فر

مایع موجود در پوسته با اجاق آهسته از پوسته خارج نمی شود و رویه ها باعث مرطوب شدن پوسته می شوند. اگر پوسته پیتزای پخته شده مزه آرد سوخته داشت به این دلیل است که پوسته آن با آرد پاشیده شده است. یک پوسته پیتزا یا ورقه پخت را به آرامی و به طور یکنواخت آرد پاشی کنید تا نچسبد.
نان های تخت بالزامیک سیب از نظر اندازه شبیه پیتزا هستند زیرا فاقد پایه سس هستند. این دستور غذا به عنوان ابزار بازاریابی برای Trader Joe در نظر گرفته نشده است. به دلیل کیفیت بالای مواد، این دستور پخت پیتزای خانگی مورد علاقه من است. از یک بسته خمیر پیتزا می توان برای تهیه دو پیتزا با قیمت حدود 2 دلار استفاده کرد. همچنین می توانید تاپینگ های خود را برای پیتزا انتخاب کنید. پیتزای 10 اینچی برای یک خانواده 4 نفره یک اندازه عالی است.

طرز تهیه پیتزا خانگی در فر

دقیقاً می‌توانید یاد بگیرید که چگونه این کار می‌کند و از چه نکات و ترفندهایی برای تولید پیتزای عالی استفاده می‌شود. پنیرهایی مانند چدار و ادام نسبت به انواع دیگر مانند موزارلا خاصیت ارتجاعی بیشتری دارند و سطح الاستیک و حبابدار حاصل جذابیت بیشتری دارد. اضافه کردن آب زیاد باعث شل شدن الیاف پروتئینی و از دست دادن ساختار پایه می شود. سالانه حدود 5 میلیارد پیتزا در سراسر جهان فروخته می شود. پیتزا غذایی ارزش درست کردن در خانه است، زیرا ساده، سرگرم کننده و عالی است که با انگشتانتان پاره می شود.

طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر

اما با طرز فکر درست و صرف زمان زیاد، ممکن است بتوانید از پیتزای سبک شیکاگو در خانه لذت ببرید. پیتزا شاید بزرگترین لایه در پایه رژیم غذایی آمریکایی باشد. ما تولدها را جشن می گیریم، از جلسات آخر شب صرف نظر می کنیم و با سفارش کیک از آشپزی استراحت می کنیم. نیویورکی ها قبل از لقمه، برش های چرب را از وسط تا می کنند.
فر پوسته را ترد و پنیر را مرطوب نگه می دارد. روی پیتزا را با فویل بپوشانید و آن را با دمای 350 درجه حرارت دهید تا پنیر دوباره انعطاف پذیر شود. کمی گاز بگیرید و فوراً به رستورانی منتقل می شوید که در آن پای خوشمزه با دقت درست می شود. فر را با دمای حداقل 425 درجه گرم کنید و پیتزا را حدود 30 دقیقه بپزید.
این کار به سادگی اضافه کردن مواد رویه و پخت است. کاملاً ضروری است که خمیر را به مدت 5-6 دقیقه قبل از اضافه کردن مواد خود از قبل بپزید. بعد از اینکه سس پیتزا و تمام مواد رویه خود را اضافه کردید، آن را دوباره در فر قرار دهید تا پخت تمام شود! این باعث ایجاد پوسته ای می شود که به خوبی خود را حفظ می کند و از بیرون ترد و از داخل نرم و مطبوع است. خمیر را پهن کرده و روی سطح کار آردپاشی شده صاف کنید و با انگشتان خود وسط خمیر را فشار دهید، سپس خمیر را با وردنه باز کنید.

دما و زمان پخت پیتزا در فر گازی

از آنجایی که خمیر پیتزا یخ زده خارج کردن آن بسیار دشوار است، می توان آن را در قفسه پخت. اگر یک پیتزا بزرگ درست می کنید، می توانید خمیر را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید یا از یک کیسه پیتزا بزرگ استفاده کنید. اگر پیتزا روسا می خواهید سس گوجه فرنگی را اضافه کنید.
این دستورالعمل ها را از ابتدا تا انتها دنبال کنید تا هر بار پوسته پیتزای عالی را بدست آورید. می توان از وردنه برای آزاد کردن هوا از خمیر استفاده کرد و حباب های هوای بسیار مورد نیاز پیتزا را که در خمیر وجود دارد حذف کرد. دور تابه را از روغن زیتون بسازید تا خمیر نچسبد. بعد از مرحله اتولیز، شکر، مخمر و آخرین قاشق غذاخوری آب را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

طرز تهیه پیتزا ساده

در یک کاسه بزرگ روغنی قرار دهید؛ یکبار بچرخانید تا بچسبد. روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در جای گرم بگذارید. ظرف را به یخچال منتقل کرده و یک شبه خنک کنید. اجازه دهید خمیر به دمای اتاق برسد، حدود 30 دقیقه، قبل از باز کردن آن. فر را در بالاترین دمایی که اجازه می دهد، بین 450 تا 500 درجه فارنهایت گرم کنید.
طرز تهیه پیتزا سوسیس خانگی

دیدگاهتان را بنویسید